Gastenboek

Welkom in het gastenboek.


 1. Esther, Dirk en Mirte says:

  Hallo Ineke,
  Bedankt voor de leuke workshop vogels maken. We hebben genoten van de gezelligheid en de goede catering van Steven.
  Als we er even niet uitkwamen met de klei had je altijd een oplossing of een goede tip. Erg fijn dat je iedereen in zijn/haar waarde laat in zijn/haar eigen creatieve proces.
  We komen graag nog eens terug!


 2. Helna en Co says:

  Lieve Ineke,
  We hebben net een geslaagde workshop bij je gehad. We hebben vogels gemaakt .
  Dank voor je waardevolle deskundige bijdrage.
  We zijn erg tevreden over plezierige bijeenkomsten.
  Tevens danken we Steven voor goed verzorgde catering.
  Al met al voor herhaling vatbaar.

  Groeten , Helna en Co.


 3. Leny van den Berg says:

  Beste Ineke,
  Na een zoektocht van jaren heb jij weer vorm gegeven aan een gebroken kunstwerk.
  Het is een beeldje welke ons gezin weergeeft: vader en moeder met de 4 kinderen.
  Toen onze jongste zoon het kapot liet vallen werd ik niet boos maar dacht: scherven brengen geluk.
  En dat geluk vonden we bij jouw, Ineke. Met scherven en een foto werd ik heel warm ontvangen in jouw atelier. Ik kon bij jouw mijn verhaal doen. We praatten over de rijkdom van ons gezin en ook het loslaten van onze kinderen. Dat heb jij vertaald in het beeld.
  Nogmaals hartelijk dank!


 4. Maaike Stigter en Erik Berends says:

  Beste Ineke,

  Wij zijn door twee lieve vrienden bij jou terecht gekomen enhebben bij jou twee avonden doorgebracht om te werken aan een monumentje voor onze twee kindjes. Wat een bijzondere avonden!
  Al werkend, luisterde je naar onze verhalen. Je stuurde ons door het gesprek de kant op waarvan we nog niet wisten dat we daar heen wilden. Dit deed je op een hele fijne en integere manier. Je tips, je luisterend oor hebben wij als zeer waardevol ervaren. We vonden het zeer bijzonder om op een creatieve manier met de herinneringen aan onze kindjes bezig te zijn. Dit heeft ons zeker geholpen.
  De beelden hebben een mooi plekje gekregen in onze tuin.

  Nogmaals dank je wel en we hopen dat je nog veel mensen mag raken en verder mag helpen.

  Lieve groeten,
  Erik Berends en Maaike Stigter


 5. Ingrid Bijker says:

  Lieve Ineke,
  Ik zag nu pas je gastenboek en wil daar graag wat in schrijven. Wij, mijn oudere broer en zus zijn met z’n drietjes 2 middagen bij jou geweest om een beeldje te maken. Dit wilden we graag samen doen omdat onze vader plotseling was overleden en wij in de tijd van overlijden en begraven een zeer hechte band hadden gekregen. Dit was een mooie afsluiting van deze bijzondere periode. Geen van ons wist precies wat we wilden maken maar door het gesprek en meedenkwerk van jou is het dan toch gelukt. Het bijzondere was dat toen onze 3 totaal verschillende beeldjes klaar waren, ze allemaal 1 ding gemeen hadden: er was een vlinder in verwerkt. Het heeft ons zeer goed gedaan en kijken terug op 2 waardevolle middagen. Ik wil je nogmaals bedanken voor je gastvrijheid en je speciale aandacht voor een ieder van ons. Je weet: ik wilde helemaal geen beeldje maken (alleen mee voor de gezelligheid) omdat ik dacht dat ik dat niet kon maar jij wist me te overtuigen dat het niet perfect hoefde te zijn. Dat ieder zijn eigen talent heeft. Ik ben je er nog dankbaar voor en geniet iedere zomer van mijn “kunstwerk” die een speciaal plekje heeft in mijn hart en in onze tuin!
  Hartelijke groet, Ingrid


 6. Leila en Maarten Wijnhoven says:

  Dank je wel Ineke voor je goede begeleiding tijdens het maken van het beeldje voor onze ongeboren kinderen. We zijn heel blij met het resultaat! Het was zeker een belangrijke stap in het rouwproces. En nu heeft het beeldje een mooi plekje in onze woonkamer. Nogmaals bedankt.


 7. Ingrid & Dasha van Ee says:

  Beste Ineke,

  Ik vond het fijn om bij jou het beeld te mogen maken. Hiermee kan ik mijn verdriet beter een plaats geven. Bedankt voor deze fijne middag, ik verheug me op de volgende keer.

  Al jaren had ik het idee van de beelden in mijn hoofd. Nooit werd het concreet. Toen ik jou ontmoete. Begreep jij precies wat ik bedoelde. Jij maakte de beeldjes FANTASTISCH! Ik kijk er iedere dag naar met een blij gevoel. Bedankt voor dit waardevols.

  Groetjes, Ingrid & Dasha van Ee


 8. Wat een mooie site Ineke. Heel overzichtelijk!
  Van je beelden is de slapende poes mijn favoriet. Maar dat snap je natuurlijk wel…

  Mieke van Hooft


 9. Bas en Mariël Ruinard says:

  Voor de 50e verjaardag van mijn zus hebben we bij mevrouw Overhand het slapend meisje, zoals boven aan deze site afgebeeld, mogen kopen. Ik zeg “mogen”, want we hadden wat overredingskracht nodig om haar te overtuigen dat dit beeldje precies was wat we zochten! Het was een warm, gastvrij welkom bij Ineke thuis en mijn zus was zéér ontroerd door en blij met dit kado.
  Nogmaals dank!! Bas en Mariël Ruinard


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *